Testimonials

R-use Fabrik en Design With Sense: creatief in hergebruik

Gebruikte materialen upcyclen zodat ze een, vaak verrassend, tweede leven tegemoet gaan. Het is precies waar fourniturenzaak R-use Fabrik en atelier Design With Sense op inzetten.

  • Grondstoffen en afval
  • Circulair
Schermafbeelding 2023 05 30 123143 kopiëren

Materialen hergebruikHergebruik is elke activiteit waarin stoffen, materialen of producten die geen afval zijn, opnieuw voor hun oorspronkelijke toepassing worden gebruikt.en en ze een uniek tweede leven geven. R-use Fabrik doet het met stoffen. Enerzijds worden stoffen opnieuw aangeboden aan zowel professionals als hobbyontwerpers, anderzijds wordt onder meer jeans ter plaatse opnieuw verwerkt. Design With Sense heeft dan weer een neus voor materialen die rechtstreeks van een ontmantelde bouwwerf verwerkt worden tot kwalitatief designmeubilair.

Lees meer over circulaire economieDe circulaire economie is een herstellende en regeneratieve economie. Ze vrijwaart de waarde van producten, materialen en hulpbronnen in de economie door een slim productontwerp te koppelen aan hergebruik en/of gedeeld gebruik. op de website van Hub.Brussels

Deze video werd geproduceerd door Hub.Brussels.