Shifting Economy Week 2024

Tijdens de Shifting Economy Week zet het Brussels Hoofdstedelijk Gewest de actoren die zich inzetten voor een economische transitie in de kijker. Meld je voor 14 mei aan om deel uit te maken van het programma in 2024.

Logo Shifting Economy Week

De Shifting Economy Week vestigt de aandacht op de actoren die zich dagelijks inzetten voor de economische transitie. De evenementen van deze vierde editie draaien rond de evolutie van vijf beroepen, met als grote thema ”Brussel bruist – mondiale hoofdstad van de economische transitie”.

De klemtoon ligt op de verschillende schakels, beroepen en tools die de economische actoren in staat stellen om hun activiteit een duurzame transitie te laten doormaken, in lijn met de ambities om de gewestelijke economie koolstofvrij te maken.

Het evenement richt zich op een aantal vakgebieden, met name:

  • human resources en leadership
  • businessmodellen, strategie en management
  • boekhouding en financiën
  • marketing en commercialisering
  • productie

Het programma bestaat uit een combinatie van live en online evenementen. Meer informatie over het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Ben je een Brusselse ondernemer of ben je betrokken bij een kleine of grote Brusselse organisatie die de omslag maakt naar meer sociale en ecologische duurzaamheid? Wil je je steentje bijdragen aan het programma van het evenement?

Meld je dan aan voor 14 mei 2024.

Meer weten over de Shifting Economy Week 2024.