Wint jouw project de Circular Business Awards?

Heb jij het circulair businessmodel omarmd? Werk je aan een innovatief duurzaam project? Dan maak je kans op een nominatie voor de Circular Business Awards!

252 23 economie circulaire trophy 1024x512

Stel je ten laatste op 31 oktober kandidaat en wie weet sleep je tijdens de prijsuitreiking op 14 maart 2024 een award in de wacht.

Elke twee jaar organiseert het Verbond van Belgische Ondernemingen (samen met BECI, UWE en VOKA) de Circular Business Awards, want bedrijven die bijdragen aan de circulaire economieDe circulaire economie is een herstellende en regeneratieve economie. Ze vrijwaart de waarde van producten, materialen en hulpbronnen in de economie door een slim productontwerp te koppelen aan hergebruik en/of gedeeld gebruik. moeten hier erkenning voor krijgen.

Uit alle inzendingen worden acht projecten genomineerd. Drie winnaars gaan met een award naar huis. De genomineerden en de winnaars worden geselecteerd door een onafhankelijke expertenjury van wetenschappers, vertegenwoordigers van bedrijven en overheden, uit de drie gewesten van ons land.

Dit jaar mag de jury ook een Special Award toekennen aan een vierde project.

Meer weten

Lees meer over de Circular Business Awards 2023-2024.