Shifting Economy Week: 16-23 november 2023

De Shifting Economy Week is terug! Voor het derde jaar op rij organiseert het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een week gewijd aan de economische transitie.

Shifting Economy Week NL 2 cropped

De Shifting Economy Week brengt alle economische spelers in Brussel samen om de ontwikkeling te bevorderen van een economie die in staat is de huidige en toekomstige milieu- en sociale uitdagingen aan te gaan.

Het thema van de Shifting Economy Week van dit jaar, die plaatsvindt van 16 tot 23 november 2023, is ecologische en sociale exemplariteit. Elke dag zal zich richten op een nieuw thema met tal van evenementen.

Het programma van dinsdag 21 november is zelfs volledig gewijd aan de circulaire economieDe circulaire economie is een herstellende en regeneratieve economie. Ze vrijwaart de waarde van producten, materialen en hulpbronnen in de economie door een slim productontwerp te koppelen aan hergebruik en/of gedeeld gebruik..

Doe mee aan de Shifting Economy Week! Het is een unieke kans om deel te nemen aan tal van evenementen, een netwerk van partners te ontmoeten en nieuwe kansen te ontdekken die de transitie met zich meebrengt.

De Shifting Economy Week wordt georganiseerd in samenwerking met de bedrijfsverenigingen UNIZO, UCM en Beci.

Meer weten

Lees meer over de Shifting Economy Week en het programma.