Lancering projectoproep duurzaam en circulair ondernemen

Heb je ambitieuze groeiplannen voor jouw kmo? Wil je circulaire economie toepassen in je bedrijfsmodel? Kan je hiervoor strategisch advies gebruiken? Dan kan je beroep doen op de kmo-groeisubsidie van VLAIO.

252 23 economie circulaire green globe 1024x682

Heb je ambitieuze groeiplannen voor jouw kmo? Wil je circulaire economieDe circulaire economie is een herstellende en regeneratieve economie. Ze vrijwaart de waarde van producten, materialen en hulpbronnen in de economie door een slim productontwerp te koppelen aan hergebruik en/of gedeeld gebruik. toepassen in je bedrijfsmodel? Kan je hiervoor strategisch advies gebruiken? Dan kan je beroep doen op de kmo-groeisubsidie van VLAIO.

Dien voor 22 januari 2024 je projectaanvraag in en maak kans op 50.000 euro per groeitraject.

VLAIO lanceert jaarlijks projectoproepen ter ondersteuning van diverse thema’s. Vanaf 18 december kan je projecten indienen die kaderen binnen digitalisering, internationalisering, innovatie of duurzaam en circulair ondernemen.

Heb jij groeiplannen in het kader van een van bovenstaande thema’s? Waag je kans en stel je dossier voor via deze projectoproep. VLAIO steunt de beste dossiers en verhoogt zo de maatschappelijke toegevoegde waarde van de kmo-groeisubsidie.

Ontdek meer over de projectoproep van de kmo-groeisubsidie in onze toolbox.